Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
05 Kasım 2026, Perşembe
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Şehir Haberleri (Yerel)

YAYLADAĞI’NDA TOPLU ULAŞIM AĞI GENİŞLİYOR

1 dk okuma 256
7a901b4bjpg.jpg
7a901b4bjpg.jpg

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), toplu ulaşımda il genelinde yaşanan sorunları çözerek toplu ulaşım hizmetlerini daha modern, güvenli ve konforlu hale getiriyor.

HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Yayladağı’nda vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarına cevap vermek için şehir içi hat ağını genişleterek yeni mahalleleri de hizmet kapsamına aldı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

a00db2jpg.jpg

HBB, Yayladağı’nda 36 mahalleye toplu ulaşım imkânı sağlayan ve Hataykart elektronik ödeme sistemine entegre bir şekilde çalışan yeni hatlarla ilçede toplu ulaşımı rahatlattı.

Vatandaşlar güzergâhlar ve sefer saatleri ile ilgili detaylı bilgilere Hataykart uygulamasından ulaşabilecekler.

5f9dbe39-1jpg.jpg

Toplu ulaşım ağının genişletilmesiyle birlikte vatandaşların ulaşım kolaylığına kavuşmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren muhtarlar, HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler