Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
03 Kasım 2026, Salı
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Etkinlikler (Yerel)

Ülkemizin Geleceği Mesleki Eğitimde

Güncelleme: 1 dk okuma 290
4b103fea2_copy.jpeg
4b103fea2_copy.jpeg

İskenderun Sarıseki Çelik İhracatçıları Birliği Recep Sami Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde üretilen ürünlerin yer aldığı sergi izleyenler tarafından ilgiyle izlendi.

Protokol üyeleri ile Okul Müdürü Yusuf Oğuz ve Müdür Başyardımcısı Zülfikar Ay'ın koordinatörlüğünde açılan sergi, alan öğretmenleri ve öğrencilerin 2024-2025 eğitim öğretim yılında ürettikleri ürünler, teknolojik yenilikleri de kapsadığından takdir topladı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Sergiye katılan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Akyürekoğlu, mesleki eğitimin ülkemizin geleceği için çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı.

Serginin öğrencilerin 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı boyunca atölyelerde ürettikleri ürünlerden oluştuğunu konuşmasında belirten Okul Müdürü Yusuf Oğuz da, sergi ile öğrencilerin motivasyonlarının artırılmasının hedeflendiğini belirterek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz'a, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Akyürekoğlu'na, İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Eyüp Korkmaz'a, Mehmet Küçük'e ve Ethem Vural'a, Sarıseki Mahallesi Muhtarı Özcan Kayar'a, Okul Müdürleri ve velilere teşekkür etti.

Oğuz ayrıca, serginin ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin okulu daha iyi tanımalarını sağlamak amacı taşıdığını ifade ederek, lise tercihlerinde kendilerine yardımcı olmayı isteklerini dile getirdi.

Müdür Başyardımcısı Zülfikar Ay da, en büyük amaçlarından birinin yaparak yaşayarak öğrenmenin yaygınlaştırılmak olduğunu belirtti.

06ab84.jpeg

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler