Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
07 Kasım 2026, Cumartesi
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Genel Haberler (Yerel)

TOSYÖV Yöneticilerinden Öntürk’e Ziyaret

2 dk okuma 256
61523442jpeg.jpg
61523442jpeg.jpg

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Hatay Destekleme Derneği yönetimi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü ziyaret etti.

Genel kurulun ardından bir dizi ziyaretlerde bulunan TOSYÖV yönetimi Defne Belediye Başkanı H. İbrahim Özgün’ü makamında ziyaret etmesinin ardından HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ü makamında ziyaret etti.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

61588996jpeg.jpg

Ziyarette; ülke ve bölgenin sorunlarına ve çözüm yollarına ilişkin görüşmelerde bulunan TOSYÖV Hatay Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Rende, “Hatay’ın deprem sonrası yeniden yapılanma süreci, kentimizin öncelikli ihtiyaçları, sivil toplum–yerel yönetim iş birliği ve üzerinde çalıştığımız sosyal ve ekonomik iyileşme projeleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ev sahipliği, yapıcı değerlendirmeleri ve Hatay’a dair ortaya koyduğu samimi irade için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyor; kentimizin geleceği için kamu ve sivil toplum iş birliğinin güçlenerek devam etmesini diliyoruz” dedi.

61390784jpeg.jpg

TOSYÖV Hatay Destekleme Derneği Tahsin Rende ayrıca, Defne Belediyesi iş birliğinde hazırlıkları sürdürülen gastronomi ve meslek edindirme odaklı proje üzerine görüş alışverişi yapıldığını söyledi.

615067004defne.jpg

Ziyaretlere; Tahsin Rende başkanlığında, başkan yardımcıları Mehmet Galioğlu ve Erdeniz Yeşilırmak, Sekreter Ahmet Bilgin, Sayman Hikmet Nayman ile yönetim kurulu üyelerinden Necati Summakoğlu, Cevdet Kuş, İbrahim Öksüz, Hikmet Güzelmansur, Yüksel Yurtman, Mehmet Güzel, Denetleme Kurulu üyelerinden Mehmet Şeniz Bakır, Cuma Bakır ve İlyas Fırıncıoğulları, Danışma Kurulundan Adnan Korkmaz, Barış Açıkyol, İsmail Güzelmansur, Selahattin Burç ve Hamza Güleryüz ile Defne İlçe Temsilciliğine getirilen Ganim Mayadalı katıldı.

61301629jpeg.jpg

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler