Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
03 Kasım 2026, Salı
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Spor (Ulusal)

"Taraftarın neler yapabileceğini biliyoruz"

UEFA Şampiyonlar Ligi 4. haftasında Galatasaray, sahasında Stuttgart'ı ağırlayacak. Alman ekibinin teknik direktörü Sebastian Hoeness, sarı-kırmızılılar ile oynayacakları mücadele öncesi basın toplantısında soruları yanıtladı. Hoeness, Galatasaray karşısında kararlı olacaklarını ve cesur oynayacaklarını söyledi.

4 dk okuma 0
"Taraftarın neler yapabileceğini biliyoruz"
Haberler Spor Futbol Süper Lig Şampiyonlar Ligi Galatasaray Sebastian Hoeness: Galatasaray taraftarının neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz!

UEFA Şampiyonlar Ligi 4. haftasında Galatasaray, sahasında Stuttgart'ı ağırlayacak. Alman ekibinin teknik direktörü Sebastian Hoeness, sarı-kırmızılılar ile oynayacakları mücadele öncesi basın toplantısında soruları yanıtladı. Hoeness, Galatasaray karşısında kararlı olacaklarını ve cesur oynayacaklarını söyledi.

İhlas Haber Ajansı
Giriş: 02 Kasım 2026 - 19:11 Güncelleme: 02 Kasım 2026 - 19:11
Google’da haber kaynağınızı Habertürk olarak seçmek için tıklayın
"Taraftarın neler yapabileceğini biliyoruz"

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında Alman ekibi Stuttgart yarın Galatasaray’a konuk olacak. Bu karşılaşma öncesinde Stuttgart Teknik Direktörü Sebastian Hoeness, RAMS Park’ta basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray’ın güçlü bir takım olduğunu belirten Hoeness, "Galatasaray taraftarı çok kalabalık olacak. Yüksek ses olacak. Karşımızda güçlü bir takım var. Süper Lig'de birinci sıradalar. Son maçı kazandılar. Bizim için zorlu bir maç olacak. Bir adım daha atma olanağımız var. Galibiyet için oynayacağız. Maç çok ateşli geçecek. Yarın oluşacak atmosferi dört gözle bekliyoruz. Çok heyecan verici bir atmosfer olacak" diye konuştu.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49
REKLAM

"ÇOK İYİ BİR TAKIMA KARŞI OYNAYACAĞIZ"

Galatasaray karşısında özel çaba göstermeleri gerektiğini ifade eden Alman çalıştırıcı, "Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Evlerinde oynayacağız. Bedensel olarak fiziksel olarak başarılı olmalıyız. Taktik olarak da başarmalıyız. Hazırlığımızı yaptık. Oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Bu maçı ciddiye alıyoruz. Cesur bir şekilde sahaya çıkacağız. Galatasaray gibi takıma karşı böyle olmak zorundayız. Okan Buruk, uzun yıllardı burada başarılı bir şekilde çalışıyor. Leverkusen’e karşı bu cesareti gösterdik. Kararlı ve cesur olacağız" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY VE TARAFTARININ NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

Yarınki maçta stadyum atmosferinin ateşli olacağını söyleyen Sebastian Hoeness, "Stadyumdaki atmosferin çok muazzam olacağını düşünüyoruz. Her zaman bu düzeyde güçlü takımlarla karşılaşmıyorsunuz. Galatasaray’ın oyun kurgusuna bakmak lazım. Onu da merakla bekliyoruz. Geçen seneki Fenerbahçe maçının atmosferinden deneyim kazandığımızı umuyorum. Kendimize güveniyoruz. Yeni deneyimlere açığız. Galatasaray ve taraftarının neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz. Takım da onların neleri beklendiğini çok iyi biliyor. Beklediğimiz gibi olur mu, onu da yarın göreceğiz. Bu maçı dört gözle bekliyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde bu stadyumda çok maç gördük. Büyük bir hevesle geliyoruz. Bunu kendimiz deneyimleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

REKLAM

Galatasaray’ın harika bir takım olduğunu aktaran Hoeness, "Galatasaray’ın pek çok oyuncusunu seviyorum. Takımımdaki oyuncuları daha çok seviyorum. Büyük bir saygı duyuyorum oyunculara. Bazılarını tanıyoruz. Milli takımda kendilerini gösterdiler. Milli takımdan Leroy Sane’yi biliyoruz. Yarın sahaya kim çıkacak bilmiyorum ama üst düzey oyuncuları var. Harika bir takımla karşılaşacağız" değerlendirmesinde bulundu.

ÖNERİLEN VİDEO

Dervişoğlu'ndan Bahçeli açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Anıtkabir'deki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni sırasında verdiği görüntüye ilişkin "Bahçeli üzerinden, ona duyulan kinin ve nefretin cisme büründürülmesi için insani davranışımın sorgulamaya açık tutulmasını yadırgıyo... İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Anıtkabir'deki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni sırasında verdiği görüntüye ilişkin "Bahçeli üzerinden, ona duyulan kinin ve nefretin cisme büründürülmesi için insani davranışımın sorgulamaya açık tutulmasını yadırgıyor ve böyle bir ortamın içerisinde bulunduğumuz için de milletim adına üzülüyorum... Devlet Bahçeli orada, söyleyecek lafı olan gitsin ona söylesin. Benim insani, vicdani ve ahlaki sorumluluklarım hiç kimsenin tartışmasına açık değildir" dedi.(ANKA)
#Stuttgart
#galatasaray
#UEFA Şampiyonlar Ligi
Yazı Boyutu
Küçük Normal Orta Büyük Ekstra Büyük
  • Ana Sayfa
  • Yazı Boyutu
  • Paylaş
    • Kaydet
    • Görüntüle
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
Siber operasyon: 86 tutuklama!
Önce yağmur sonra kış tipi hava geliyor! Sıcaklıklar 7 derece birden düşecek!
Tekne kazasında ölen ATSO Başkanı ile ilgili davada karar!
Bugün Ne Oldu? 2 Kasım 2026 haberleri
Motosikletliye çarpıp düşürmüştü! Cezalar belli oldu!
Trump'tan seçim sonrası için gizli plan
"Tempoyu yükseltebilirsek avantaj olabilir"
Devler Ligi'nde kritik randevu: G.Saray-Stuttgart
"Hava bile Charles'a muhalif"
Böyle arkadaş olmaz olsun! Anahtarı kopyaladılar
"Vicdansızlar!"
Siyah plastikler zararlı mı?
Fon soruşturmasında 18.3 milyar TL iade edildi
3 yaşındaki çocuğa feci şiddet! Böyle anne olmaz olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Güney Kore ile iş birliği vurgusu
ABD'de düşen özel jet pilotunun son sözleri ortaya çıktı
Emir Sarıgül'ün ek ifadesinde miras krizi detayı
Fenerbahçe'de Conceiçao sesleri: İstanbul'a davet edildi!
ABD'den LPG alanında Türkiye ile ticareti geliştirme mesajı
"Yakın akrabaya borç verilmez"
Kaynak: Habertürk – haberin aslı
Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler