Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
06 Kasım 2026, Cuma
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Şehir Haberleri (Yerel)

HATAY DÖRTYOL’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ 

1 dk okuma 79
HATAY DÖRTYOL’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ 

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından Dörtyol’da başlatılan asfalt seferberliği, ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu yollar sunmak amacıyla aralıksız devam ediyor.

Numune Evler Mahallesi’nde bulunan toplam 5 ana caddede trimer kazı çalışmalarının ardından beton asfalt serimi çalışmalarının gerçekleştirildiğine değinen HBB yetkilileri, çalışmalar kapsamında şu ana kadar yaklaşık 5 kilometrelik yolun asfaltla buluşturulduğunu kaydetti.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Özellikle Abdi İpekçi Caddesi’nde asfalt çalışmalarının tamamlanan bölümleri olmak üzere Prestij Cadde Projesi kapsamında modern aydınlatma sistemlerinin montajına başlandığını ifade eden yetkililer, cadde boyunca yol çizgilerinin çekilmesi çalışmalarının da eş zamanlı olarak sürdürüldüğünü belirtti.

Asfaltlama, aydınlatma ve yol çizgisi çalışmalarını koordineli şekilde yürüterek Dörtyol’un ulaşım altyapısını modernize edildiğine işaret eden HBB yetkilileri, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki ana arterlerin daha güvenli, düzenli ve konforlu hale gelmesinin hedeflendiğini söyledi.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler