Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
08 Kasım 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Gündem (Ulusal)

Emine Erdoğan Karabağ Zaferi'nin 6. yılını kutladı: Tüm kahramanları rahmetle anıyorum

Karabağ Zaferi'nin 6. yıl dönümünde Azerbaycan'a giden Emine Erdoğan, Fuzuli'deki karşılamanın ardından Şuşa Valiliği ve Hankendi'de Mihriban Aliyeva ile görüştü. Tarihi zaferin gururunu paylaştıklarını belirten Emine Erdoğan, kardeş ülkenin kahramanlarını andı.

Güncelleme: 2 dk okuma 0
Emine Erdoğan Karabağ Zaferi'nin 6. yılını kutladı: Tüm kahramanları rahmetle anıyorum
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberin Devamı
class='medyanet-inline-adv'>

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Azerbaycan'ın 8 Kasım Zafer Günü'nü kutladı, zafer uğruna canlarını feda eden Azerbaycan'ın tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle andı.

8 Kasım Zafer Günü vesilesiyle Azerbaycan'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Fuzuli Uluslararası Havalimanı'nda, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva tarafından karşılandı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49
İlgili Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev'den ortak basın toplantısı | 'Gönül birliğimiz sönmez meşalemizdir'Haberi görüntüle

Karşılama sırasında Erdoğan ve Aliyev, birbirlerinin eşlerine çiçek takdim etti. Aliyeva, Emine Erdoğan'a sarılarak samimiyetle karşıladı.

Liderler ve eşleri, buradan Şuşa Valiliği'ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Aliyev ve Aliyeva çifti tarafından burada resmi törenle karşılandı.

Valilik'te hatıra fotoğrafı çekiminin ardından, Emine Erdoğan ve Mihriban Aliyeva, bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Aliyev ile Aliyeva çiftinin kızları Leyla Aliyeva da yer aldı.

Haberin Devamı
class='medyanet-inline-adv'>
İlgili Haber Karabağ Zaferi'nin 6. yılı | İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı resmi törenle karşıladıHaberi görüntüle

Emine Erdoğan ve Mihriban Aliyeva, görüşmelerinin ardından resmi akşam yemeğine katılmak üzere Hankendi Kongre Merkezi'ne gitti.

Emine Erdoğan, Azerbaycan'ı ziyaretlerine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevincini ve gururunu paylaştığımız 8 Kasım Azerbaycan Zafer Günü'nü yürekten kutluyorum. Bu tarihi zafer uğruna canlarını feda eden kardeş Azerbaycan'ın tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum." ifadesini kullandı.

Haber Bültenleri ve E-Posta Tercihleri

Türkiye ve dünyadaki en güncel gelişmelerden haberdar olmak için, bültenlerin gönderileceği e-posta adresini girin.

Kaynak: Hürriyet – haberin aslı
Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler