ANTAKYA BELEDİYESİ YÜZÜCÜLERİNDEN GURURLANDIRAN BAŞARI 

ANTAKYA BELEDİYESİ YÜZÜCÜLERİNDEN GURURLANDIRAN BAŞARI 

Hatay'da 6 Şubat Deprem Şehitleri anısına yüzme yarışmaları düzenlendi.

Hatay Yüzme İl Temsilciliği tarafından, 31 Ocak-1 Şubat tarihlerinde İskenderunda düzenlenen yüzme yarışlarında, Antakya Belediyesi Spor Kulübü'nün sporcuları önemli bir başarıya imza attı.

2f5845jpeg.jpg

İskenderun Belediyesi ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün katkı verdiği yarışmaları; İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcısı Cihan Akyürekoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Ferit Gündal, İskenderun Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ergün Gözüküçük ile yüzücülerin aileleri izledi. 

90a8f5jpeg.jpg

Deprem şehitleri anısına İskenderun Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan iki günlük yarışmalarda; 35 Altın, 29 Gümüş ve 8 Bronz olmak üzere toplam 72 madalya kazandıklarını belirten Antakya Belediyesi Spor Kulübü; şu bilgileri de paylaştı: "Önemli başarılara imza atan yüzücülerimiz ayrıca;  9–11 yaş erkekler kategorisinde 4x100 metre karışık serbest, 12–14 yaş kızlar kategorisinde 4x100 metre karışık ve 4x100 metre serbest il birinciliği, 12–14 yaş erkekler kategorisinde 4x100 metre karışık ve 4x100 metre serbest il birinciliği, 15+ yaş erkekler kategorisinde 4x100 metre karışık ve 4x100 metre serbest il birinciliği ile 15+ yaş kızlar kategorisinde 4x100 metre serbest il birinciliği elde edildi." 

53478jpeg.jpg

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar; “Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.

6245409jpeg.jpg

Image

GÜNEY RÜZGARI YAYINCILIK TANITIM
Tel. : (326) 214 86 49
GSM : (532) 473 31 41
Güllübahçe Mah. Silahlı Kuvvetler Caddesi No: 28/A-1 Antakya/HATAY

HATAY

Hava Durumu Veri Kaynağı: weather forecast Samandag 30 days