Hatay'ın Defne ilçesinde ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımı yapıldı.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da verilen sözü tuttuklarını ifade eden Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, yeni başlayan 2025–2026 eğitim-öğretim yılında binlerce ilkokul öğrencisinin yüzünün güldüğünü söyledi.

Başkan Özgün, “Her yıl öğrencilerimizin yanında olacağız” taahhüdü doğrultusunda 9000 ilkokul öğrencisine gerekli tüm kırtasiye malzemelerini hediye ederken, okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine de temel malzemelerle birlikte okul çantası armağan etti.

Her eğitim döneminde geleneksel hale getirilen desteğin, yalnızca çocukların yüzünü güldürmekle kalmadığını; ailelerin de omuzlarındaki ekonomik yükü hafiflettiğini belirten Başkan Halil İbrahim Özgün, "Eğitimde fırsat eşitliğini önemsiyor ve çocuklarımızın sağlıklı, huzurlu ve kaliteli bir eğitim görmesini arzu ediyoruz. Umarız, attığımız bu adım, bölgemizdeki çocuklarımıza yeni dönemde umut ve cesaret getirir" ifadesini kullandı.

Defne Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği kırtasiye yardımı veliler tarafından takdirle karşılanırken, verilen sözlerin her yıl kararlılıkla yerine getirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
