BELEN’E TİFTİK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

BELEN’E TİFTİK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ
Hatay'ın Belen ilçesinde yapımı tamamlanan Aile Sağlık Merkezi törenle hizmete açıldı.
6823439.jpg
Belen’in İssume Mahallesi’nde, hayırsever Tiftik Ailesi tarafından yaptırılan Tiftik Aile Sağlığı Merkezi ile Tiftik 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılışa; Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Belen Kaymakamı Onur Şan, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, AK Parti Belen İlçe Başkanı Abdullah Önder, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez, ilçe protokolü, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
Törende yapılan konuşmalarda, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin şekilde ulaşabilmesi adına merkezin önemli bir ihtiyacı karşılayacağı vurgulandı.
683619942.jpg
Sağlık alanındaki yatırımların toplum yaşamına doğrudan katkı sunduğu belirtilirken, projeyi ilçeye kazandıran Tiftik Ailesi’ne teşekkür edildi. Yeni sağlık tesislerinin, özellikle birinci basamak sağlık hizmetleri ile acil müdahale süreçlerinde bölge halkına önemli kolaylık sağlaması bekleniyor.
500 metrekare kapalı alana sahip merkez 4 hekim, 13 sağlık personeli ile hemşerilerimize hizmet verecek. Tören, kurdele kesimi ve tesislerin gezilmesinin ardından sona erdi.
Image

GÜNEY RÜZGARI YAYINCILIK TANITIM
Tel. : (326) 214 86 49
GSM : (532) 473 31 41
Güllübahçe Mah. Silahlı Kuvvetler Caddesi No: 28/A-1 Antakya/HATAY

HATAY

Hava Durumu Veri Kaynağı: weather forecast Samandag 30 days