Başkan Halil İbrahim Özgün 1 Mayıs’ta Alanlardaydı

Başkan Halil İbrahim Özgün 1 Mayıs’ta Alanlardaydı

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde alanlarda emekçilerle birlikte yer aldı.

2041.jpg

Günün anlam ve önemine uygun şekilde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özgün, emeğin ve dayanışmanın güçlü bir şekilde hissedildiği buluşmalarda dikkat çekti.

62045.jpg

Alanlardaki yoğun katılım ve ortak duruş, 1 Mayıs’ın birlik ve mücadele ruhunu yansıtırken; Başkan Özgün, emekçilerle kurduğu doğrudan temasla sahadaki varlığını ortaya koydu. Program boyunca vatandaşlarla omuz omuza yürüyen Özgün, emeği önceleyen ve hakkı gözeten bir anlayışla çalıştıklarını ifade etti.

8d03.jpg

Emeğin karşılığını bulduğu, adaletin güçlendiği ve toplumsal dayanışmanın büyüdüğü bir yapının önemine vurgu yapan Başkan Özgün, bu doğrultuda kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

965318.jpg

Başkan Halil İbrahim Özgün, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Image

GÜNEY RÜZGARI YAYINCILIK TANITIM
Tel. : (326) 214 86 49
GSM : (532) 473 31 41
Güllübahçe Mah. Silahlı Kuvvetler Caddesi No: 28/A-1 Antakya/HATAY

HATAY

Hava Durumu Veri Kaynağı: weather forecast Samandag 30 days