HATAY CHP’DE HAKAN TİRYAKİ YENİDEN İl BAŞKANI

HATAY CHP’DE HAKAN TİRYAKİ YENİDEN İl BAŞKANI
CHP Hatay'da 15 ilçe kongresinin ardından gerçekleşen il kongresinde mevcut İl Başkanı Hakan Tiryaki, yeniden il başkanlığına seçildi.
1282509_n.jpg
Divan başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin'n yaptığı, Hatay Milletvekilleri Nermin Yıldırım Kara, Servet Mullaoğlu, Mehmet Güzelmansur, CHP ilçe başkanları ile ilçe belediye başkanları ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kongrede iki aday yarıştı.
3903440569_n.jpg
Genel kurul öncesi özellikle Samandağ ilçe teşkilatı ile ilgili eleştirilere hedef olan mevcut İl Başkanı Hakan Tiryaki, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ile Nermin Yıldırım Kara başta olmak üzere, 4 belediye başkanı ve 11 ilçe başkanı tarafından destek sözü alırken, Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu'nun destek verdiği Ender Çolakoğlu değişim adı altında adaylığını açıklamıştı.
762436931_n.jpg
Birlik beraberlik vurgusunun sıkça yapıldığı genel kurulda, yapılacak eleştirilere açık olmanın başarıyı getireceği ifade edilirken, Hatay Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem Başkanı Lütfü Savaş'a da tepki gösterildi.
kuçaklaşmakran_Alıntısı_copy.JPG
 
Beyaz ve Mavi listenin yarıştığı genel kurulda; beyaz liste ile seçime giren Hakan Tiryaki’nin listesi 329 oy alırken, mavi liste ile yarışan Ender Çolakoğlu’nun listesi 188 oy aldı.
Çolakoğlu'nun 188 oy alması yeniden seçilen Hakan Tiryaki ve ekibinin daha barışçıl ve ortak akılla çalışma sergilemesini ortaya koyarken, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından aile fotoğrafı verilmesi ve her iki adayın kucaklaşarak birbirini kucaklaması takdirle karşılandı.
Image

GÜNEY RÜZGARI YAYINCILIK TANITIM
Tel. : (326) 214 86 49
GSM : (532) 473 31 41
Güllübahçe Mah. Silahlı Kuvvetler Caddesi No: 28/A-1 Antakya/HATAY

HATAY

Hava Durumu Veri Kaynağı: weather forecast Samandag 30 days