2014 yılından bugüne HoReCa sektöründe faaliyet gösteren, otel, restoran, kafe ve catering sofralarında şıklık yaratan porselen markası Bonna, 9 Ocak Cuma günü Hatay’da etkinlik düzenleyecek.

6 kıtada 110’den fazla ülkede otel, restoran, kafe ve catering sofralarında şıklık yaratan Türkiye’nin ilk ve tek %100 HoReCa markası Bonna, “Yarına da Kalsın” isimli sosyal sorumluluk çatı projesi kapsamında “Bonna Geleceğin Şeflerinin Yanında” projesini Hatay’da hayata geçireceklerini belirten firma yetkilileri, “Projemizi ilk olarak Hatay’dan başlatıyor ve 9 Ocak’ta Hataylı öğrenciler ve öğretmenlerimizle bir araya geliyoruz. Birlikte iyileşmek, birlikte öğrenmek ve geleceği birlikte inşa etmek için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Bonna’nın “Yarına da Kalsın” anlayışı çerçevesinde sürdürülebilir bir gelecek adına yaptıklarını ve gelecek hedeflerinin anlatılacağı program; 9 Ocak Cuma günü saat 10’da Nimet-Fahri Öksüz Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Konferans Salonunda gerçekleşecek. Atacağımız ufak adımlarla ve sürdürülebilir bir yaklaşımla, gezegenimizin kaynaklarını israf etmeden üretmenin ve başarmanın mümkün olacağının öneminin ele alınacağı program, “Bonna Geleceğin Şeflerinin Yanında” açılış konuşması ile başlayacak. Ardından “Sürdürülebilir Gastronomi Buluşmaları” kapsamında Bonna Pazarlama Müdürü Esra Atagün Karaduman, Bonna’nın sürdürülebilirlikle ilgili çalışmalarını anlatacak. Sürdürülebilir Gastronomi Uzmanı Cansu Dirim ise geleceğin turizm ustalarına sürdürülebilirlik konusunda bir sunum gerçekleştirecek. Program, konuk şefler Çiğdem Seferoğlu ve Baykaner Gönen’in de katılımıyla öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte “Sürdürülebilirlik Sohbetleri” ile son bulacak.
