Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
03 Ekim 2026, Cumartesi
Reklam
Vefat Edenler
Genel Haberler (Yerel)

Yeniden Refah'ta Bölge Başkanı Mustafa Yener MKYK Üyesi

1 dk okuma 442
65jpeg.jpg
65jpeg.jpg

Yeniden Refah Partisi’nin önemli isimlerinden Batı Akdeniz Bölge Başkanı Mustafa Yener, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçildi.

Parti teşkilatında uzun süredir aktif görevler üstlenen Yener, bölgedeki çalışmalarıyla dikkat çekmiş ve teşkilatın güçlenmesine önemli katkılar sağlamıştı. MKYK üyeliğiyle birlikte, bundan sonra parti politikalarının belirlenmesinde ve ülke genelindeki stratejik kararların alınmasında doğrudan rol üstlenecek.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

81_jpeg.jpg

Yener, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bu görevi büyük bir sorumluluk ve onur olarak görüyorum. Teşkilatımızın birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmek, ülkemizin geleceğine katkı sağlamak için var gücümüzle çalışacağız.”

Parti tabanında büyük bir memnuniyetle karşılanan gelişme, bölge teşkilatları için de moral kaynağı olurken, Mustafa Yener’in MKYK üyeliği, hem İskenderun hem de Batı Akdeniz bölgesinde siyasi çalışmaların daha da ivme kazanacağına işaret etti.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler