Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
03 Ekim 2026, Cumartesi
Reklam
Vefat Edenler
Şehir Haberleri (Yerel)

YAPAR: MİLLET LOKANTALARINA VATANDAŞIN İHTİYACI VAR

1 dk okuma 157
932054.jpg
932054.jpg

CHP'li belediyelerin girişimi ile açılan kent lokantalarına her geçen gün ilgi artarken, Cumhur ittifakına bağlı belediyelerin Millet lokantaları adı altında açtığı aş evlerine de ihtiyaç duyduğu ifade edildi.

Geçtiğimiz gün Hatay’da özveriyle görev yapan yerel ve yaygın basın mensuplarıyla iftar sofrasında Millet Lokantasında buluşan Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, açtıkları Millet lokantalarına ihtiyaç duyduğunu ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını belirtti.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

fa94d.jpg

Antakya Belediyesi Millet Lokantası Sanayi Şubesi’nde gerçekleşen iftar programına; Başkan Yapar’ın yanı sıra AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, Belediye Meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile basın mensupları katıldı.

84f9d.jpg

Basın mensuplarıyla sohbet eden Başkan Yapar, Ramazan bereketini paylaşmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, “Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin en üst noktaya geldiği bir ay, bu manevi ortamda bu güzel günlerde her ne kadar çevremizde dünyada felaketler her geçen gün artarak devam etse de kendi ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde, huzurlu şekilde bu Ramazan Ayı’nı geçirmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde yaşayacağımız nice Ramazan’lar diliyorum” dedi.

923f.jpg

Başkan Yapar, programın ardından basın mensuplarıyla fotoğraf çekildi.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler