Haberlerimizi Google’da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 4-1'le geçti. Müsabakanın ardından bir İspanyol gazeteci, çıkış tünelinde Lamine Yamal'a Mario Lemina'yı sordu.
YAMAL'DAN LEMINA SORUSUNA TEPKİBarcelona'nın yıldızına, Lemina'nın Yamal kim? şeklindeki ifadesi hatırlatılırken, Lemina artık seni kesin tanıyordur denildi. Yamal'ın ise İspanyol gazeteciye gülerek karşılık verdiği görüldü.
Öte yandan İspanyol gazetelerinden Marca da Mario Lemina artık Lamine Yamal'ın kim olduğunu biliyor paylaşımı yaptı.
ÖNCE GERGİNLİK SONRA TATLIYA BAĞLAMAMaç içinde iki futbolcunun atıştığı anlar kameralara yansırken, karşılaşmanın ardından tokalaşan Yamal ve Lemina, aralarındaki gerginliği sona erdirdi.
LEMINA NE DEMİŞTİ?Mario Lemina verdiği bir röportajda Yamal kim? Ben Leroy Sane'yi biliyorum ifadelerini kullanmıştı.
YAMAL'DAN LEMİNA'YA GÖNDERME!Lamine Yamal, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve 'Şimdi kim olduğumu biliyor mu?' notu düşerek Galatasaraylı Lemina'ya göndermede bulundu.
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.