Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
23 Ekim 2026, Cuma
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Spor (Ulusal)

Thomas Reis: Hedefimiz elbette lig aşamasını geçmek

Thomas Reis, takımı Trabzonspor’un Hearts ile oynadığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

2 dk okuma 0
Thomas Reis: Hedefimiz elbette lig aşamasını geçmek
Kaynak HABER MERKEZİ

Thomas Reis, takımı Trabzonspor’un Hearts ile oynadığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin

Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Haberlerimizi Google’da Takip Edin

Gelişmelerden anında haberdar olun.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

UEFA Konferans Ligi'nin 2. haftasında sahasında Hearts'ı 2-0 mağlup eden temsilcimiz Trabzonspor’un teknik direktörü Thomas Reis, müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Reis, "İlk 15-20 dakika maça girmekte biraz zorlandığımız bir maç oldu. Aslında bu normal bir durum. Takımda birçok değişiklik olduğunu görebiliyoruz. Tamamıyla yeni bir orta sahamız vardı. Savunmanın arka dörtlüsünde de değişiklikler yaptık. İlk fırsatı rakibimiz Hearts buldu. Direkten dönen bir kafa vuruşları oldu. Bunun dışında maçın genelinde daha iyi oynayan taraf bizdik. İyi fırsatlar da yakaladık. İkinci yarıda golün gelmesiyle birlikte her şey kontrol altına girdi ve oyunun kontrolü tamamen bize geçti. Genel olarak değerlendirdiğimizde iki maçta alınan 6 puan beni gayet mutlu ediyor" dedi.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49


Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

“HEDEFİMİZ LİG AŞAMASINI GEÇMEK”

Konferans Ligi’ndeki hedeflerine de değinen Reis, "Hedefimiz elbette lig aşamasını geçmek olacak. Eski takımım Samsunspor ile de bu turnuvaya iyi bir başlangıç yapmıştık. Ancak daha sonrasında kolay puan kayıpları yaşadığımız için play-off oynamak durumunda kalmıştık. Şu anki durumumuzu değerlendirdiğimizde iki maç sonunda aldığımız 6 puan gayet iyi. Ancak bu 6 puanın lig aşamasını geçmek için tek başına yeterli olmayacağını da söylemeliyiz. Önümüzdeki maça ve oynayacağımız bütün karşılaşmalara aynı ciddiyetle yaklaşmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi, Konferans Ligi’nde bir sonraki maçımızda yine bir Alman takımıyla karşılaşacağız. O maçı da en iyi şekilde geçerek öncelikle lig aşamasını geçmek istiyoruz. Sonrasını daha sonra değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.


Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KIRMIZI KART YORUMU

Alman çalıştırıcı Sidny Lopes Cabral’ın ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atılmasına dair görüşlerini ise şöyle aktardı:

"Kırmızı kartla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Ne düşündüğümü burada çok fazla ifade etmek istemiyorum. Çünkü Samsun’da da benzer bir durum yaşandı ve orada da kırmızı kart gördük. Bu tür pozisyonlarda daha dikkatli olmalıyız. Genç oyuncular elbette böyle hatalar yapabiliyor. Cabral da yaşanan durumdan dolayı çok mutsuz. Daha dikkatli olmalıyız. Bu konuda çok daha fazla özen göstermemiz gerektiğini düşünüyorum."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş 2-2 Crystal Palace Maç Özeti | Temsilcimiz, İngiliz ekibiyle yenişemedi
Kaynak: CNN Türk – haberin aslı
Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler