Samsunspor, Fatih Kaya ve Celil Yüksel’in sağlık durumlarına ilişkin bilgilendirme yaptı.
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, dün oynanan Trabzonspor mücadelesinde Fatih Kaya ve Celil Yüksel'in sakatlandığını duyurdu.
Fatih Kaya'nın sağ kaburgasında kırık, Celil Yüksel’in ise sol uyluk arka kas grubunda zorlanma ve kanama tespit edildiği şu ifadelerle açıklandı:
"Futbolcumuz Fatih Kaya, maçın ardından Medical Park Samsun Hastanesine sevk edilmiştir. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda Fatih Kaya'nın sağ 8. kaburgasında kırık tespit edilmiştir. Aynı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Celil Yüksel'in yapılan muayene ve görüntüleme tetkikleri sonucunda ise sol uyluk arka kas grubunda zorlanma ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi ve takip süreçleri sağlık ekibimiz tarafından sürdürülmektedir. Futbolcularımız Fatih Kaya ve Celil Yüksel'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz."
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.