Sakarya'nın Geyve ilçesinde toprak kayması sonucu D-650 kara yolunun Bilecik istikametinden Doğançay ve Maksudiye mahallelerine ulaşımı sağlayan bağlantı yolu kapandı. İki mahalleye bu yönden giriş yapılamıyor.
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.Sakarya'da önceki gün akşam saatlerinde başlayan sağanak, kent genelinde etkisini sürdürüyor. Yağış nedeniyle Geyve ilçesindeki Sakarya-Bilecik kara yolunun Doğançay mevkisinde toprak kayması meydana geldi.
Heyelan nedeniyle D-650 kara yolunun Bilecik istikametinden Doğançay ve Maksudiye mahallelerine ulaşımı sağlayan bağlantı yolu kapandı. İki mahalleye bu yönden giriş yapılamazken, ihbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, SASKİ ve Devlet Su İşleri (DSİ) ekipleri de iş makineleriyle yolu ulaşıma açmak için çalışma başlattı.
İlgini Çekebilir
'110 Yaşar'ın 24 yıllık itfaiyecilik öyküsü
Uzmanlar anlattı: Selde aracı hasar görenler ne yapacak?
Alpay'a son veda! Cenazesinde vasiyet tartışması
Ukrayna’nın patriotları tükeniyor mu?
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.