Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
31 Ekim 2026, Cumartesi
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Spor (Ulusal)

Rafael Leao: 'Fenerbahçe özgüven kazandırdı!'

Galatasaray'da Rafael Leao, Bitshiabu ve Singo, Konyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Güncelleme: 2 dk okuma 0
Rafael Leao: 'Fenerbahçe özgüven kazandırdı!'
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberin Devamı
class='medyanet-inline-adv'>

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Konyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup eden Galatasaray'da Rafael Leao, Singo ve Bitshiabu, mücadelenin ardından konuştu.

LEAO: YÜZDE 100'ÜM DEĞİL

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

"Çok iyi bir takım olmayı başardık. Takım olarak çok iyi oynadık. Fenerbahçe maçından sonra özgüven kazandık ve bu maça iyi şekilde kazandık. Duran toplara iyi çalışıyoruz, oranda da gol çıkarmak önemliydi. Kalitemize göre daha fazla gol çıkarmamız gerekirdi. Bu oyunun hakkı daha fazla goldü.

Barcelona ve Konyaspor maçları en iyi maçlarımdı. Rafael Leao'nun %100'ü bu değil. Sakatlıktan döndüm, teknik ekip çok yanımda oldu. Taraftarlar da beni destekliyor. Daha iyisini yapacğaım. İlk golüm için de mutluyum. Birlik olmak çok önemliydi. Şampiyonlar Ligi'nde Stuttgart maçında adapte olacağız.

Haberin Devamı
class='medyanet-inline-adv'>

Galatasaray'a geldiğim andan beri basın, hocalarım, takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Beni kucakladılar. Ailem de burada çok mutlu, İstanbul'un keyfini çıkarıyorlar.

Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamak, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak beni çok mutlu oluyor. Galatasaray'ın hak ettiği yerde devam etmesi için çalışmaktan çok mutluyum."

Gözden KaçmasınOsimhen'den büyük fedakarlık! Avrupa'da daha iyisi sadece Harry Kane!Haberi görüntüle

SINGO: SAKATLIK SÜRECİ ZORU

"Konyaspor ile önemli bir maç oynadık ve kazanmak istiyorduk. Fenerbahçe maçı sonrası yine kazanmak, Şampiyonlar Ligi öncesi bize güven aşıladı.

Sakatlık süreci zordu, uzun çalışmalar gerektirdi. Şimdi iyi bir şekilde oynamayı umuyordum."

BITSHIABU: İNANILMAZ ATMOSFER VAR

"Takım olarak ve bireysel olarak Konya'da iyi performans gösterdik. Okan Buruk'a bana şans verdiği için teşekkür etmek istiyorum.

Galatasaray'da inanılmaz atmosfer var. Taraftarlarımız da harika destek veriyor. Ben de onlar adına en iyisini yapmak istiyorum."

Kaynak: Hürriyet – haberin aslı
Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler