Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
04 Ekim 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Dünya (Ulusal)

Köpek olmak için server harcamıştı: Yüzünü ilk kez gösterdi

Japonya’da kendisine özel köpek kostümü yaptırarak tanınan Tako-san’ın, kimliğini gizli tutmasının ardından ilk kez yüzü...

2 dk okuma 0
Köpek olmak için server harcamıştı: Yüzünü ilk kez gösterdi

Japonya’da yaşayan ve Tako-san takma adını kullanan kişinin, yaklaşık 20 bin dolar harcayarak kendisine özel bir köpek kostümü yaptırmasıyla başlayan hikâyesine yeni bir gelişme eklendi. Habere göre Tako-san, elinde küçük bir köpekle verdiği pozda yüzünü ilk kez paylaştı.

Köpeklere duyduğu ilgiyi farklı bir deneyime dönüştürmek istediğini anlatan Tako-san, hayatının bir bölümünü köpek davranışlarını taklit ederek geçirmeyi amaçladığını belirtiyor. Gerçekçi görünümüyle dikkat çeken kostümünü de çocukluğundan beri kurduğu hayalin başlangıcı olarak değerlendiriyor.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Özel kostümüyle sosyal medyada tanındı

Haberde yaklaşık 650 bin liraya karşılık geldiği belirtilen kostüm, Tako-san’ın sosyal medyada tanınmasını sağladı. YouTube’da yayımladığı videolarla geniş bir takipçi kitlesine ulaştığı aktarılan Tako-san, kostümüyle yürüdüğü ve çevresiyle etkileşime girdiği anları paylaşıyor.

“Hayvan Olmak İstiyorum” başlıklı videosunda parkta gezdiği görüntülere yer veren Tako-san, çevredeki köpeklerin de yanına geldiğini anlattı. Haberde ayrıca, köpeklerin oturuş pozisyonunu daha rahat taklit edebilmek amacıyla bazı cerrahi işlemler geçirdiği iddiasına yer verildi.

Kulübe ve beslenme alışkanlıklarıyla ilgili açıklamalar

Tako-san’ın deneyiminin yalnızca kostüm giymekle sınırlı kalmadığı da aktarıldı. Habere göre kendisi için bir köpek kulübesi sipariş eden Tako-san, bazı geceleri burada geçirmeye başladı. Daha önce köpek maması yediğini de söylediği belirtildi.

Geçmişte meslektaşlarının tepkisinden çekindiği için yüzünü göstermediğini ifade eden Tako-san’ın, küçük bir köpekle çekilen fotoğrafıyla bu tutumunu değiştirdiği öne sürüldü.

Haberde, sosyal medya paylaşımları farklı ülkelerde ilgi gören Tako-san’ın, bu yaşam deneyimiyle ilgili yeni kararlar almaya hazırlandığı da belirtildi.

Kaynak: Sözcü – haberin aslı
Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler