Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
19 Ekim 2026, Pazartesi
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Spor (Ulusal)

Kirada huzur yok!

Okan Buruk’un görev yaptığı son dört sezonda kiralanan 16 oyuncudan sadece 5’i sonraki dönemde takımda tutulabildi. Yola devam edilen isimler Icardi, Kaan, Osimhen, Jakobs ve Ziyech'le sınırlı kaldı.

Güncelleme: 3 dk okuma 0
Kirada huzur yok!
Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray kiralık transferlerde umduğunu bulamadı

Okan Buruk'un görev yaptığı son dört sezonda kiralanan 16 oyuncudan sadece 5'i sonraki dönemde takımda tutulabildi. Yola devam edilen isimler Icardi, Kaan, Osimhen, Jakobs ve Ziyech'le sınırlı kaldı.

Çağatay Çelik
Giriş: 19 Ekim 2026 - 10:56 Güncelleme: 19 Ekim 2026 - 10:56
Google’da haber kaynağınızı Habertürk olarak seçmek için tıklayın
Kirada huzur yok!

Galatasaray’da Okan Buruk dönemindeki kiralık transfer karnesi başarısız bir grafik çiziyor.

2022-23 sezonunda takıma geçici olarak katılan 5 isim arasından yalnızca Mauro Icardi ve Kaan Ayhan kulüpte kalmayı başardı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Devam eden sezonda Ndombele, Angelino ve Vinicius ile yollar ayrılırken; Ziyech'in bonservisi alındı.

2024-25 döneminde ise Victor Osimhen ve Ismail Jakobs’un bonservisleri kulübe kazandırıldı.

Geçen sezon kiralanan Sacha Boey, Noa Lang ve Yaser Asprilla ise performanslarıyla geçer not alamayarak kulüplerine geri döndü.

Ugochukwu

UGOCHUKWU VE BITSHIABU HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Bu sezon kadroya dahil edilen Ugochukwu ve Bitshiabu da gösterdikleri performansla hayal kırıklığı yarattı.

REKLAM

Şans bulmakta zorlanan Bitshiabu’nun ocak ayı transfer döneminde takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

Eleştirilerin hedefindeki Ugochukwu’nun ise satın alma opsiyonu bulunmasına karşın takımdan gönderilme ihtimali oldukça yüksek.

Sarı-kırmızılı yönetim, iki oyuncunun geleceğini devre arasında netleştirmeyi hedefliyor.

Bitshiabu
ÖNERİLEN VİDEO

Tunceli'de suların taşıdığı atıklar, baraj gölü kıyısında birikti

TUNCELİ'de sağanak sonrası Munzur Nehri ile Pülümür Çayı'nın debisi yüzde 30 arttı. Suların sürüklediği tahta parçaları, bitkisel kalıntılar ve plastik şişeler, Uzunçayır Baraj Gölü kıyısında birikti.   Kentte son günlerde etkili olan sağanak, akarsuların debisini yükseltti. Munzur Vadisi Milli Park... TUNCELİ'de sağanak sonrası Munzur Nehri ile Pülümür Çayı'nın debisi yüzde 30 arttı. Suların sürüklediği tahta parçaları, bitkisel kalıntılar ve plastik şişeler, Uzunçayır Baraj Gölü kıyısında birikti.   Kentte son günlerde etkili olan sağanak, akarsuların debisini yükseltti. Munzur Vadisi Milli Parkı'ndan geçen Munzur Nehri ile Pülümür Vadisi boyunca akan Pülümür Çayı'nın taşıdığı ağaç ve tahta parçaları, dallar, bitkisel kalıntılar, plastik şişeler ve koyu renkli toprak benzeri maddeler, iki suyun birleşerek döküldüğü Uzunçayır Baraj Gölü'ne ulaştı. Atıklar, akışın yavaşladığı kıyı kesimlerinde birikti. Geniş bir alana yayılan birikintiler, dronla görüntülendi. (DHA)  
#galatasaray
#Okan Buruk
Yazı Boyutu
Küçük Normal Orta Büyük Ekstra Büyük
  • Ana Sayfa
  • Yazı Boyutu
  • Paylaş
    • Kaydet
    • Görüntüle
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
Avrupa'da protesto dalgası
İstanbul'da 6, Kocaeli'de 2 can kaybı! Sel felaketinde bilanço artıyor
Bakan Gürlek duyurdu: Yasa dışı üreme hücresi ticaretine operasyon!
İşte Trabzonspor - Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri
Avrupa'da Türkiye çıkmazı
Kahraman esnaf! Canını hiçe sayıp sürücüyü kurtardı!
Yılın şovunda sürprizler
Brezilya'da seçim yarışı kızıştı
Restoranda kanlı kavga! İşletme sahibi öldü, müşteri ağır yaralı!
18 yıllık hasret bitsin!
Fransa'da sokaklar karıştı!
Arda şov yaptı, R.Madrid farka koştu!
OpenAI'ın yapay zeka modeli izinsiz kripto para kullandı
Paris'te nikah, İstanbul'da düğün
Çin'de 'Süper yaşlı' dönemi kapıda
Restoranda masasına gelen notu paylaştı
İşte 2027 yılında ödenecek vergiler
Tarkan'a Afrika sürprizi
6 şehir için yağmur uyarısı! Sıcaklıklar normalin altında
Fenerbahçe, Asensio'nun ameliyat tarihini açıkladı!
Kaynak: Habertürk – haberin aslı
Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler