Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), tarımsal üretimi desteklemek ve yerel üreticilerin emeğini korumak amacıyla hayata geçirdiği projeyle Hataylı öğrencileri mandalinayla buluşturdu.
100 TON İKRAM HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün ikramı olarak, il genelindeki okullarda öğrencilere 100 ton mandalina dağıtıldı.

"Mandalina Bizden, Gülümsemesi Sizden" sloganı ile başlatılan proje, eğitim kurumları tarafından takdirle karşılandı. Çiftçilerin ürünlerini değerlendirmesine katkı sunmak ve olası ekonomik kayıpların önüne geçmek amacıyla gerçekleştirilen proje, yerel üreticilere destek olurken çocukların da yüzünü güldürdü.
“Üreticiye Destekler, Çocuklara İkramlar Devam Edecek”
HBB yetkilileri, üreticilerin emeğini koruyan ve tarımsal ürünleri toplum yararına değerlendiren çalışmalarıyla hem kırsal kalkınmaya katkı sunmayı hem de çocuklara yönelik sosyal desteklerini sürdüreceklerini kaydetti.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.