Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
03 Ekim 2026, Cumartesi
Reklam
Vefat Edenler
Genel Haberler (Yerel)

HASİAD, Amerikan Hastanesi ile Anlaşma imzaladı

1 dk okuma 273
90526635491_n.jpg
90526635491_n.jpg

Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) yönetimi, 14. Dönem 10. Yönetim Kurulu toplantısını tamamladı.

HASİAD Başkanı Ahmet Horuz, HASİAD Ofisinde gerçekleştirdikleri toplantıda, Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi Müdürlüğü ile HASİAD arasında, üyelere özel indirimleri kapsayan protokolün imzalandığını paylaştı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Sağlık alanında üyelerine fayda sağlayacak önemli bir iş birliğine imza attıklarını ifade eden HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Horoz, "Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi Müdürlüğü ile HASİAD arasında, üyelerimize özel indirimleri kapsayan protokolü imzaladık. Bölgemizin önemli sağlık kuruluşlarından biri olan Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi ile gerçekleştirilen bu iş birliğinin, dernek üyelerimiz ve ailelerinin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracağına ve önemli katkılar sunacağına inanıyoruz. Protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

648244811_n.jpg

Yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu protokol imza töreninde; protokole; HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Horoz ve Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi Müdürü Levent Kürüz imza attı. 

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler