Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
07 Kasım 2026, Cumartesi
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Spor (Ulusal)

Halkbanklı voleybolcular 'sağlık' için bıyık bıraktı

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi ekiplerinden Halkbank, prostat ve testis kanserine dikkati çekmek amacıyla bıyık bıraktı.

Güncelleme: 1 dk okuma 0
Halkbanklı voleybolcular 'sağlık' için bıyık bıraktı

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi ekiplerinden Halkbank, prostat ve testis kanserine dikkati çekmek amacıyla kasım ayında dünya genelinde gerçekleştirilen "Movember" hareketine destek verdi.

Başkent kulübünden yapılan açıklamada, "Halkbank Spor Kulübü, erkek sağlığı konusunda toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla gerçekleştirilen Movember hareketine destek verdi. Bıyık bırakan voleybolcularımızın fotoğraflarını resmi sosyal medya hesaplarından paylaşan kulübümüz, 'Sahada rakibiz, farkındalıkta aynı takımdayız' mesajıyla Galatasaray, Ziraat Bankkart ve Fenerbahçe'yi de farkındalık hareketine katılmaya davet etti. Kulübümüz, sporun birleştirici gücüyle bu anlamlı dayanışmanın diğer kulüplere de yayılmasını ve erkek sağlığı konusunda toplumsal bilincin artırılmasını hedefliyor." ifadeleri kullanıldı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

İngilizcede "moustache" (bıyık) ve "November" (kasım) kelimelerinin birleşiminden oluşan "Movember", prostat ve testis kanseri ile erkeklerin ruh sağlığına dikkati çekmeyi amaçlayan uluslararası bir farkındalık hareketi olarak biliniyor.

Kaynak: Sözcü – haberin aslı
Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler