kaynak olarak ekleyin
Gnistan – Inter Turku 2.5 Üst
Günün iddaa programındaki en çok oynanan maçlardan biri olan Gnistan – Inter Turku karşılaşmasını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %11’i mücadelenin gollü geçeceği görüşünde.
Botafogo RJ – Vasco Da Gama Maç Sonucu 2
Brezilya Serie A bültenindeki öne çıkan maçlardan Botafogo RJ – Vasco Da Gama karşılaşmasına oynayan Misli üyelerinin %10’u gollü bir mücadele beklentisinde.
Misli Yazarı Berke Kosova’nın Yorumu
Pedro Emmanuel yönetimindeki Vasco; Lescano, Duarte, Colidio ve Carlos Gomez'in yüksek formuyla son dönemde çok iyi bir ivme yakaladı ve bir maç eksikle ateş hattının bir basamak üstüne çıktılar. Bundan sonraki süreçte hedef uluslararası kupalara katılım da olabilir. Botafogo da özellikle iç sahada kolay skor üretebilen takımlardan biri. Keyifli bir maç olacağı kanaatindeyim. Tercihim karşılıklı gol olacak.
Trabzonspor – Nanterre 92 Maç Sonucu 2
Günün iddaa programı basketbol bültenindeki en çok tercih edilen maçı Trabzonspor – Nanterre 92 karşılaşmasına oynayan Misli üyelerinin %62’si konuk ekibin galibiyetine yöneliyor.
Misli Yazarı Evren İçener’in Tahmini
Trabzonspor ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor. Hazırlık dönemini vasat geçirdiler. Hafta sonu Beşiktaş'tan 90 sayı yediler. Başantrenör Selçuk Ernak, ikinci şans sayıları ve hızlı hücum sayılarından şikayetçi. Nanterre iç sahada daha güvenilir, deplasman performansları ise tutarsız. Kadro çekirdeğini korudular. Trabzonspor, rakibine göre daha disiplinli bir yapıda. İlk yarı ve maç sonu Trabzonspor üstünlüğü bekliyorum.
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.