Haberler Ekonomi Borsa Fon soruşturmasında yeni dalga: 31 kişi hakkında gözaltı kararı
Sermaye piyasalarında yapılan işlemlere ilişkin yürütülen fon soruşturmaları kapsamında 31 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
Habertürk
Giriş: 21 Ekim 2026 - 09:43 Güncelleme: 21 Ekim 2026 - 09:51
Fon soruşturmasında yeni dalga
SON DAKİKA HABERLERİ için ayrıca HABERTURK.COM uygulamasını,
App Store
Google Play
https://x.com/Haberturk hesabımızı takip edebilirsiniz. ÖNERİLEN VİDEO
Nedir Ne Değildir? - 19 Ekim 2026 (Fransa Yanıyor, İngiltere Sırada Mı?)
Türkiye siyasetinde belediyeler üzerinden yaşanan transfer hareketliliği ve değişen siyasi dengeler Faruk Aksoy ile Nedir Ne Değildir'de ele alındı. AK Parti'ye katılması beklenen yeni büyükşehir belediye başkanına ilişkin iddialar, belediyelerdeki siyasi geçişlerin devam edip etmeyeceği ve bu geliş... Türkiye siyasetinde belediyeler üzerinden yaşanan transfer hareketliliği ve değişen siyasi dengeler Faruk Aksoy ile Nedir Ne Değildir'de ele alındı. AK Parti'ye katılması beklenen yeni büyükşehir belediye başkanına ilişkin iddialar, belediyelerdeki siyasi geçişlerin devam edip etmeyeceği ve bu gelişmelerin iktidar ile muhalefet arasındaki dengelere olası etkileri değerlendirildi.
YENİ Parti'nin il başkanlığı seçimlerinden çıkan mesajlar da programın öne çıkan başlıkları arasında yer aldı. CHP'nin birlikte hareket etme çağrısına rağmen YENİ Parti'nin Üsküdar'da ayrı aday çıkarması, iki parti arasındaki ilişkiler ve yerel siyasetteki iş birliği arayışları üzerinden tartışıldı. Üsküdar'daki seçim yarışının muhalefet cephesindeki dengeleri nasıl etkileyebileceği ele alındı.
Uluslararası gündemde ise Avrupa'da artan siyasi ve toplumsal gerilimler masaya yatırıldı. Avrupa'nın bir iç savaş riskine sürüklenip sürüklenmediği, kıtadaki gelişmelerin arkasındaki dinamikler ve ülkelerin güvenlik politikaları değerlendirildi.
Nedir Ne Değildir'de Faruk Aksoy sordu; Gazeteciler Gaffar Yakınca, Merve Şebnem Oruç ve Mustafa Balbay, Habertürk Yazarı Nihal Bengisu Karaca ile Eski New York Polis Departmanı Toplum Koordinatörü Erhan Yıldırım, belediyelerdeki siyasi transferleri, YENİ Parti'nin il başkanlığı seçimlerini, Üsküdar'daki seçim yarışını ve Avrupa'daki gerilimleri değerlendirdi.
#ekonomi
#gözaltı
Yazı Boyutu
Küçük Normal Orta Büyük Ekstra Büyük
- Ana Sayfa
- Yazı Boyutu
- Paylaş
-
- Kaydet
- Görüntüle
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.