Düzce'de geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin'in vefatı üzerine Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyelerinden peş peşe başsağlığı mesajları geldi. Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerine katılmak üzere Ankara'ya gittiği sırada kaza geçiren Gültekin için çok sayıda bakan taziye mesajı yayımlarken, kazada yaralananlara da acil şifa dilekleri iletildi.
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin, Düzce'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerine katılmak üzere Ankara'ya gittiği sırada yaşanan kazanın ardından Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri sanal medya hesaplarından başsağlığı mesajları paylaştı.
Bakanlar, Gültekin'in ailesine, yakınlarına ve sevenlerine taziyelerini iletirken kazada yaralanan vatandaşlar için de geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
ADALET BAKANI GÜRLEK'TEN TAZİYE MESAJI
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Gültekin'in vefatını büyük üzüntüyle öğrendiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerine katılmak üzere Ankara'ya giderken geçirdiği elim trafik kazasında hayatını kaybeden Üsküdar Belediye Başkan Vekili Sayın Dündar Ziya Gültekin'in vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabb'im mekanını cennet, makamını ali eylesin."
BAKAN GÖKTAŞ: YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da yayımladığı mesajda Gültekin'in ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.
Göktaş, "Düzce'de geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Üsküdar Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Dündar Ziya Gültekin'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Kazada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Merhum Başkanımızın mekanı cennet, makamı ali olsun" ifadelerini kullandı.
MURAT KURUM'DAN BAŞSAĞLIĞI PAYLAŞIMI
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gültekin'in vefatı üzerine yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:
"Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden kıymetli yol arkadaşımız Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin'e Allah'tan rahmet, ailesine, AK Partimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabb'im mekanını cennet, makamını ali eylesin."
BAKAN IŞIKHAN: DERİN ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da Gültekin'in ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Işıkhan, "Üsküdar Belediye Başkan Vekilimiz Dündar Ziya Gültekin'in elim bir trafik kazası neticesinde hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine, yakınlarına ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Rabb'im mekanını cennet, makamını ali eylesin" dedi.
İÇİŞLERİ BAKANI ÇİFTÇİ'DEN AÇIKLAMA
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, trafik kazasında hayatını kaybeden Gültekin'in ailesine, AK Parti teşkilatına ve Üsküdarlılara başsağlığı diledi.
Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Üsküdar Belediye Başkan Vekilimiz Dündar Ziya Gültekin'in meydana gelen trafik kazasında vefat ettiğini teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, AK Parti teşkilatımıza ve Üsküdarlı hemşehrilerimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun. Kazada yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum."
İlgini Çekebilir
HOFFENHEİM BEŞİKTAŞ MAÇI NEREDEN İZLENİR? Hoffenheim - Beşiktaş Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Şifreli Mi Şifresiz Mi Yayınlanacak?
SÜPER LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI: 15 Ekim Süper Loto sonuçları ne zaman açıklanır? MPİ sonuçları tıkla öğren
BAKAN TEKİN VE ERSOY'DAN TAZİYE MESAJLARI
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de Gültekin'in hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü ifade ederek ailesine, yakınlarına ve AK Parti teşkilatına başsağlığı diledi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise Gültekin'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti.
Ersoy, "Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Üsküdarlı hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. Kazada yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.
SAĞLIK BAKANI MEMİŞOĞLU DA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu da Dündar Ziya Gültekin'in vefatının ardından taziye mesajı yayımladı.
Memişoğlu, Gültekin'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.