Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Bu alana reklam verebilirsiniz Sağ kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
03 Ekim 2026, Cumartesi
Reklam
Vefat Edenler
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – başlık altı · 728×90 px
Şehir Haberleri (Yerel)

DÖRTYOL CUMHURİYET BAŞSAVCISI TANER GÜL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

2 dk okuma 590
0633760_n.jpg
0633760_n.jpg

Hatay’ın Dörtyol ilçesine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Taner Gül görevine başladı.

AK Parti 24, 25, 26 ve 27. Dönem Hatay Milletvekilliği yapan Eczacı Hacı Bayram Türkoğlu, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Taner Gül’ü makamında ziyaret etti.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

759642642_n.jpg

Ziyaretinden ardından görüşlerini açıklayan Türkoğlu, HSK 2025 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ile Dörtyol Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Taner Gül’ü ziyaret ettik. Hukukun tarafsızlığı ve bağımsızlığı ilkeleri doğrultusunda adaletin tesisi, hakkın tecellisi için yürüteceği çalışmalarda kolaylıklar ve üstün başarılar diliyor, nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Yüce mevlam; hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip eylesin” dedi.

537442729802_n.jpg

Göreve yeni başlayan Başsavcı Gül’e hayırlı olsun ziyaretini, Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ve gazete sahipleri de gerçekleştirdi. Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu başkanlığındaki heyette; yönetim kurulu üyeleri, Dörtyol Manşet Gazetesi Sahibi Musa Malik Kazım Yıldırım, Erzin Manşet Gazetesi ve DHA Temsilcisi Mehmet Soyer, İHA ve TRT Yurt Muhabiri Necati İvgin, İlkkurşun Gazetesi Sayfa Editörü Fatih Şeker, Ekonomik Rapor Dergisi Yazarı Uğur Kantekin, İlkkurşun Gazetesi Köşe Yazarı Nursel Cengiz Seçer ve Dörtyol Manşet Gazetesi Yazarı Fatıma Yıldırım yer aldı.

Dörtyol Cumhuriyet Başsavcısı Taner Gül görev yaptığı yerlerde edindiği bilgi ve birikimini gazetecilerle paylaşırken, Dörtyol’un ihtiyaçları ve önceliklerini baz alarak bir çalışma yürüteceklerini ifade etti.

Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu da kabullerinden ötürü Dörtyol Cumhuriyet Başsavcısı Taner Gül’e teşekkürlerini ifade ederek, toplum düzeni içinde uyuşmazlıkların çözüm mekanizması olan yargıyı önemsediklerini ve yargı mensuplarına her zaman, her koşulda cemiyet olarak yardımcı olmayı ilke edindiklerini belirtti.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler