kaynak olarak ekleyin
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş ile Kocaelispor karşı karşıya geldi.
Karşılaşmanın ilk yarısında fileleri sarsan siyah-beyazlıların golcüsü Dusan Vlahovic'ten ise rekor geldi.
SAHNE VLAHOVIC'İN!
Mücadelenin 29. dakikasında siyah-beyazlılar penaltı kazandı.
Cerny'nin sağ kanattan kullandığı kornerde Djalo ile Tayfur Bingöl arasında yaşanan mücadele sonrası hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy, penaltı noktasını gösterdi.
Topun başına geçen Dusan Vlahovic, 31. dakikada yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı sağ köşeden ağlara gönderdi. Tecrübeli golcü, takımını öne geçirirken bir kez daha skora katkı sağlamayı başardı.
21. YÜZYILIN EN İYİ BAŞLANGICI
Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Dusan Vlahovic, gösterdiği performansla rekora imza attı.
Ligde ilk 11'de görev aldığı 4 maçın tamamında gol sevinci yaşayan Sırp futbolcu, bu karşılaşmalarda toplam 6 kez fileleri havalandırdı.
Vlahovic, böylece 2000-2001 sezonundan bu yana Beşiktaş formasıyla ilk 11'de çıktığı ilk 4 karşılaşmanın tamamında gol atan ilk futbolcu olmayı başardı.
SON 8 PENALTIDA HATA YAPMADI
Bir dikkat çeken başka istatistik ise Sırp yıldızın penaltı isabetinde ortaya çıktı.
Yıldız futbolcu, kariyerinde kullandığı son 8 penaltıda da hata yapmadı.
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.