Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
26 Ekim 2026, Pazartesi
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Spor (Ulusal)

"Beşiktaş galibiyeti hak etti"

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk olduğu Beşiktaş'a 2-0 yenilen İstanbul Başakşehir'de teknik direktör Nuri Şahin, rakiplerinin hak ettiği bir galibiyet aldığını söyledi.

3 dk okuma 0
"Beşiktaş galibiyeti hak etti"
Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Nuri Şahin: Beşiktaş galibiyeti hak etti

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk olduğu Beşiktaş'a 2-0 yenilen İstanbul Başakşehir'de teknik direktör Nuri Şahin, rakiplerinin hak ettiği bir galibiyet aldığını söyledi.

Anadolu Ajansı
Giriş: 26 Ekim 2026 - 22:12 Güncelleme: 26 Ekim 2026 - 22:12
Google’da haber kaynağınızı Habertürk olarak seçmek için tıklayın
"Beşiktaş galibiyeti hak etti"

Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Nuri Şahin, "Beşiktaş hak ettiği bir galibiyet aldı. Bizim adımıza pozitif şeyler de vardı ama iki bireysel hatadan gol yedik, bu beni üzdü. Alışkanlıklarımızdan uzak oynadık. 15 dakika hariç defansif olarak planımızın tuttuğunu söyleyebilirim. Kaliteli takımlara karşı bireysel hatalara yer yok. Üzgünüz ama önümüze bakacağız. Haftaya Samsunspor maçı çok önemli. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum, Avrupa'da da başarılar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş'tan puan alan takımların Salih Özcan'ı etkisiz hale getirerek bunu başardığı yönündeki bir değerlendirmeyle ilgili Nuri Şahin, şunları kaydetti:

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49
REKLAM

"Öncelikle Salih ile hem beraber çalıştık hem de yıllardır tanıdığım bir kişi. Onun adına çok mutluyum. İyi bir sezon geçiriyor. Hem milli takımda hem de Beşiktaş'ta mutlu olduğunu görüyorum. Sahada çok mutlu gözüküyor. Kendi oyununu oynayabiliyor. O açıdan onun adına sevindirici. Salih'i etkisiz hale getirmekten ziyade açılan alanlarda, özellikle Trabzonspor'un kullandığı defans arkası koşularla çok pozisyon bulamadık. Aslında her takımın ne kadar artısı varsa eksisi de var. Biz Beşiktaş'ın eksilerini analiz ettik. O alanlarda oynamaya çalıştık. O alanlara direkt gitmeye çalıştık. Bunu Salih özelinde değerlendirmek biraz yanlış olur açıkçası. Salih zaten haftalardır ligde en çok top kazanan oyuncu. Biz onun etrafında çok oynamak istemedik. Bugün daha çok defans arkası oynamak istedik."

REKLAM
Beşiktaş derin bir 'Oh' çekti! Haberi Görüntüle
ÖNERİLEN VİDEO

Kağıthane'de kadına sokakta taciz iddiası; 'Utan biraz' diye bağırdı

İSTANBUL (DHA) – KAĞITHANE'de yolda yürüyen M.S.'yi takip ederek elle tacizde bulunduğu öne sürülen M.B.B., kaçmaya çalıştığı sırada çıkmaz sokakta vatandaşlar tarafından yakalandı. Şüpheliyi dövmek isteyen kişiyle, onu engelleyen kişi arasında çıkan tartışmada taraflar birbirlerine tokat attı.Şüphe... İSTANBUL (DHA) – KAĞITHANE'de yolda yürüyen M.S.'yi takip ederek elle tacizde bulunduğu öne sürülen M.B.B., kaçmaya çalıştığı sırada çıkmaz sokakta vatandaşlar tarafından yakalandı. Şüpheliyi dövmek isteyen kişiyle, onu engelleyen kişi arasında çıkan tartışmada taraflar birbirlerine tokat attı.Şüpheli işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)
#Başakşehir
#süper lig
#beşiktaş
#nuri şahin
Yazı Boyutu
Küçük Normal Orta Büyük Ekstra Büyük
  • Ana Sayfa
  • Yazı Boyutu
  • Paylaş
    • Kaydet
    • Görüntüle
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
Dev maçta müthiş heyecan!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Beşiktaş derin bir 'Oh' çekti!
Karadeniz Derbisi'nde kazanan Trabzonspor!
Bayrampaşa'da yol çöktü! Mahsur kalan işçiden acı haber
İstanbul'da yağışlı bir hafta bekleniyor
Tahran'da kritik toplantı
Mısır Parlamentosu'ndan Riyad'a askeri desteğe onay
Trabzon Yeni Havalimanı için çalışmalar başladı
PKK'nın Irak'taki uzantısı YBŞ Sincar'dan çekiliyor
Yapay zekada 2 trilyon dolarlık halka arz
ASELSAN ile SSB arasında 523 Milyon Euro'luk anlaşma
Aşırı sağ fırtınası dindi: Lula Brezilya'da nasıl yeniden kazandı?
TMSF Nebim'i satışa çıkardı
Trablus Kalesi’ndeki bayrak!
Dil kanseri olan hastaya uyluk bölgesinden yeni dil yapıldı
"Cenazelerde 'Allah rahmet eylesin' demek zor mu?"
'Araç park etme' kavgası vahşetle bitti
İsrail'de kritik seçim
"Vefatının ilk haftasında tatile gitti"
Kaynak: Habertürk – haberin aslı
Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler