Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
04 Ekim 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Genel Haberler (Yerel)

Başkan Yılmaz'a, Federasyon Genel Kurulunda Görev

1 dk okuma 241
720449.jpg
720449.jpg

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) ve Antakya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Yılmaz, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Kurulu’nda divan heyetinde görevlendirildi.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) geçmiş dönemlerinde TŞOF Yönetim Kurulu ve Genel Başkan Vekilliği görevlerinde bulunan HESOB Başkanı Yılmaz, Ankara’da gerçekleştirilen TŞOF Genel Kurulu'nda divan üyeliğine seçildi.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Türkiye’nin dört bir yanından gelen şoför esnafı temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda, Hatay esnafının sesi olmaya devam eden Başkan Yılmaz, divan heyetinde görev almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yeni yönetime başarı dileğinde bulunan Yılmaz, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Kurulu’na katılarak divan heyetinde görev almaktan memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim. Genel kurul sonucunda göreve seçilen başkanımızı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Genel kurulun federasyonumuza ve şoför esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz" ifadesini kullandı.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler