Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
23 Ekim 2026, Cuma
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Şehir Haberleri (Yerel)

BAŞKAN YAPAR, GASTRO ANTAKYA FESTİVALİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARADA

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, iki gün süren Gastro Antakya Kültür ve Gastronomi Festivali’nde vatandaşlarla bir araya gelirken, gençler ile çocukların ilgi odağı oldu.

Güncelleme: 1 dk okuma 10
BAŞKAN YAPAR, GASTRO ANTAKYA FESTİVALİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARADA

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da 21-25 Ekim tarihleri arasında yapılan festival, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Gastro Antakya Kültür ve Gastronomi Festivali’nde vatandaşlarla bir araya gelen Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, gençler ve çocuklarla buluşup, festival hakkında görüşlerini aldı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda gerçekleşen festivale; Başkan Yapar ve eşi Funda Yapar’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Engin Sözer, AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri, personeller ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Uzun süreden beri görmediği meslektaşı ile de buluşma imkanı bulan Başkan Yapar, festivalin 25 Ekim'e kadar halka açık tutulduğunu ifade ederek, festivalde, Hatay’ın medeniyetinin ve kültürünün izlerini taşıyan lezzetler ve etkinlikler yer aldığını söyledi.

Festivalde vatandaşlarla bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Yapar, festival alanındaki standları gezerek esnafla ve vatandaşlarla sohbet edip anı fotoğrafları çektirdi.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler