Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
05 Ekim 2026, Pazartesi
Reklam
Vefat Edenler
Şehir Haberleri (Yerel)

ATSİAD'dan Yerel Kalkınma Ziyaretleri

2 dk okuma 458
56df2jpeg.jpg
56df2jpeg.jpg

Hatay'ın Arsuz ilçesinde faaliyet gösteren Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD) yönetimi, yerel kalkınmaya destek için siyasi partileri ziyaret etti. 

Arsuz ilçesinde siyasi partilerin ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez öncülüğündeki ATSİAD heyeti, bölgenin ekonomik potansiyeline ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, sanayi, turizm, eğitim ve tarım başta olmak üzere Arsuz’un kalkınma önceliklerini ele aldı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

dajpeg.jpg

Arsuz İlçe teşkilatlarını ziyaret eden ATSİAD yönetimi; AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan, CHP Arsuz İlçe Başkanı Necdet Kıyılı ve MHP Arsuz İlçe Başkanı Ercan Kesik ile bir araya geldi.

48ff-97bjpeg.jpg

“Yerel üretimi, yatırımı ve istihdamı artıracak girişimlerimize destek bekliyoruz” mesajı veren Başkan Ceritbinmez, Arsuz’un sahip olduğu doğal ve ekonomik kaynakların etkin kullanımıyla bölge ekonomisinin önemli bir ivme kazanabileceğini belirtti.

2a6d25jpeg.jpg

ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, şunları söyledi: “Dernek olarak hedefimiz, siyaset üstü bir anlayışla bölge ekonomisine değer katmak, istihdamı artırmak ve üretim alanlarını güçlendirmektir. Sanayici, yatırımcı ve kamu temsilcilerini aynı masa etrafında buluşturacak bir işbirliği ortamı oluşturmak istiyoruz. Amacımız bölgemizde kalkınmış bir ilçe olarak ülkemizin ekonomik gelişimine katkı sunmaktır.”

4715jpeg.jpg

AK Parti İlçe Başkanı Nadim Tan, CHP İlçe Başkanı Necdet Kıyılı, MHP İlçe Başkanı Ercan Kesik, özel sektörün yerel kalkınmadaki rolünü önemsediklerini belirterek “Arsuz’un sanayi ve turizm potansiyelini harekete geçirecek her girişime destek vermeye hazırız” diye konuştu.

ATSİAD Başkanı Ceritbinmez, Yönetim Kurulu üyeleri ve üyelerin de katılımıyla gerçekleşen ziyarette; siyasi parti ilçe başkanlarına ziyaretlerinin anısına plaket sundu.

ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, ziyaret ile ilgili olarak “Arsuz bölgemizle alakalı önemli bilgi alışverişinde bulunarak verimli, keyifli, hoş sohbetlerde bulunduk. Tüm Başkanlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, görevlerinde başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler