Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
04 Ekim 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Şehir Haberleri (Yerel)

ANTAKYA UZUN ÇARŞI ESNAFINA CAN SUYU

1 dk okuma 331
asfaltjpg.jpg
asfaltjpg.jpg

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), ulaşım sorunlarını çözmek ve trafik akışını daha güvenli hale getirmek amacıyla il genelinde yol yapım, genişletme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, trafik akışını ve güvenliğini olumsuz etkileyebilecek ve vatandaşların ulaşımda aksaklık yaşayabileceği noktalarda yol yapım ve iyileştirme projelerini aralıksız sürdürüyor.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

çarjpg.jpg

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi ekipleri, Antakya’da Uzun Çarşı’nın yeniden inşa ve ihya çalışmaları kapsamında yıkılmasının ardından çarşı esnafının hizmet vermeye başladığı İzzet Güçlü Caddesi ile İstiklal Caddesi’ni birbirine bağlayan paralel yolda sıcak asfalt serimine başladı.

e0ce_copy.jpeg

Vatandaşların ve esnafın yoğun olarak kullandığı çarşıda faaliyet gösteren tesislerin üretim ve hizmetlerini aksatmadan gerçekleştirmesi adına çeşitli nedenlerden dolayı bozulan yolda yapılan çalışmaları kısa sürede tamamlamayı amaçladıklarını kaydeden Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi yetkilileri, yol çizgilerinin de çizilmesinin ardından yolun yeniden hizmete açılacağını belirtti.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler