Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
04 Ekim 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Spor Haberleri (Yerel)

ANTAKYA BELEDİYESİ YÜZME SPORCULARININ GURUR TABLOSU

1 dk okuma 0
e83f48e602.jpeg
e83f48e602.jpeg

Antakya Belediyesi Spor Kulübü Yüzme sporcuları, elde ettikleri başarılarla takdir topladı.

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 16-17 Ağustos’ta İskenderun’da düzenlediği 7-8-9 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Yüzme Şenlikleri’ne katılan Antakyalı yüzücüler, 7 kez birincilik, 2 kez ikincilik ve 2 kez üçüncülük elde ederek toplamda 11 başarıya imza attı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Ulusal Gelişim Projesinde Antakya Belediyesi Spor Kulübü adına yarışan Mehmet Ege Ürek 3 kez İl Birinciliği, Toprak Sabuncu 2 İl Birinciliği ve 1 İl İkinciliği, Ahmet Akif Doğru 2 İl Birinciliği ve 1 İl İkinciliği, Anıl Efe Hayret de 2 kez İl Üçüncülüğünü elde etti.

97a568.jpeg

Kulüpten yapılan açıklamada ayrıca; Yüzme sporcusu Mehmet Fatih Akçay'ın, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 5-9 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen ve 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Türkiye Arena Kulüplerarası Uzun Kulvar Yıldız-Genç-Açık Yaş Şampiyonası’nda, son 16’da finale kaldı.

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, yüzme yarışlarında yüksek başarılar elde eden sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Sporcuları ve antrenörleri yürekten kutlayan Başkan Yapar, spora ve sporcuya her daim destek vermeye devam edeceğini ifade etti.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler