Libertadores yarı final rövanş maçında Flamengo ile Estudiantes karşı karşıya geldi. Seri penaltı atışlarına giden mücadeleyi Estudiantes 3-2 kazanırken, Galatasaray'ın eski file bekçisi Fernando Muslera kurtardığı 3 penaltı ile tarihe geçti. Muslera, Estudiantes'i finale taşıyan isim oldu.
Libertadores yarı finali rövanş maçında Flamengo ile Estudiantes karşı karşıya geldi. İlk maçta ortaya çıkan 0-0'lık sonuç, rövanş karşılaşmasında da değişmedi. 90 dakikanın ardından uzatma sürelerinde de gol sesi çıkmazken maç penaltı atışlarına gitti.
Seri penaltı atışlarında ise Galatasaray'ın eski file bekçisi Fernando Muslera tarihe geçecek bir performansa imza attı.
Estudiantes, penaltılarda Flamengo'ya 3-2'lik üstünlük sağlarken, Fernando Muslera 3 penaltı kurtararak takımına turu getirdi.
Bu sonucun ardından Estudiantes adını Libertadores finaline yazdırdı ve Palmeiras'ın rakibi oldu.
⭐ As 3️⃣ defesas de Fernando Muslera!
— CONMEBOL Libertadores (@LibertadoresBR) October 23, 2026
🧤 É o @EdelpOficial em busca do penta da CONMEBOL #Libertadores! pic.twitter.com/lA3thvKT2B
Otomobil ikiye bölündü! Kahreden kaza kamerada
Yalova-Bursa kara yolunda, minibüsün çarpmasıyla ikiye bölünen otomobilin sürücüsü 75 yaşındaki Naim Arslan'ın hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Kazaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü bildirildi.(DHA)
- Ana Sayfa
- Yazı Boyutu
- Paylaş
-
- Kaydet
- Görüntüle
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.