Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
05 Kasım 2026, Perşembe
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Gündem (Ulusal)

Daltonlar yöneticisi Türkiye'ye iade edildi

Daltonlar isimli organize suç örgütünün yöneticileri arasında yer alan ve kırmızı bültenle aranan Gökhan Şahin, Türkiye'ye getirildi.

1 dk okuma 0
Daltonlar yöneticisi Türkiye'ye iade edildi

Daltonlar isimli organize suç örgütünün yöneticisi Gökhan Şahin, Türkiye'ye iade edildi. Kırmızı bültenle aranan Şahin, Gürcistan'da bulunuyordu.

Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol Europol Daire Başkanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı koordinesinde yapılan çalışmalar sonucunda, Türkiye'ye iadesi sağlanan Şahin hakkında birçok suçlama bulunuyor. Bu suçlamaların, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma, sağlama ile bıçak veya diğer aletleri izinsiz olarak satma, satın alma, taşıma veya bulundurma olduğu bildirildi.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan Gökhan Şahin’in Gürcistan’dan ülkemize iadesi sağlandı." denildi.

Açıklamada operasyonda emeği geçen emniyet güçleri tebrik edildi.

Kaynak: NTV – haberin aslı
Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler